Om oss

Vi investerar i framtiden

På Gramtec investerar vi i spännande företag, gärna teknikbolag som vi tror kommer att vara en del av den framtid som vi ser. Vi är långsiktiga ägare som noga väljer vad vi satsar på och vi står kvar när det blåser. Under mer än 10 år har Gramtec investerat kapital, tid, energi och engagemang i företag i Sverige.

Vi är entreprenörer som investerar i entreprenörer och vi har själva gått igenom många av de problem och utmaningar som företagare ställs inför. Vi vet att det inte är en räkmacka att driva företag och vi vet att det inte alltid blir exakt så som man tänkt sig. När det kommer till investeringar så tar vi alltid seriöst på dem och kräver att planerna är underbyggda, men vi låter också det mänskliga och magkänslan spela in. Det är då det blir som bäst!

Inte bara kapital

När vi investerar i företag så investerar vi inte bara pengar. Kapital är egentligen det vi investerar minst. Som ny ägare i ett företag lägger vi mycket av vår egen tid och vårt nätverk i företaget. Den samlade kompetensen inom Gramtec täcker områden som produktutveckling, patent, företagsutveckling, ekonomi,  finansiering, HR, hjälpmedelsteknik, fordonsteknik, IT, miljö, mode, och mycket mer.

Vi kan också erbjuda en kreativ utvecklingsmiljö i vår fastighet i Skene där vi förutom en öppen kontorsmiljö även erbjuder en fullständig prototypverkstad.

  • Investerat kapital 90%

  • Styrelseuppdrag 75%

Vårt Team

  • Finn Gramnaes

Finn är grundare och delägare i Gramtec. Han är en entreprenör som fokuserar både på helheter och detaljer. Finn är engagerad i ett flertal styrelser.

  • Lisa Gramnäs

Lisa är delägare i Gramtec. Hon är tekniker och ekonom med ett kreativt sinne.

  • David Pettersson

David är affärsutvecklare på Gramtec. Entreprenör som drivit företag i många år, med erfarenhet från miljö och transportbranschen där han varit verksam som vd.

  • Marita Lindh

Marita sköter det administrativa på företaget, ansvarar för ekonomi och löner.